WORD EEN RHIA INNOVATIE PARTNER.

Vul hier jouw gegevens in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Wil je eerst informatie over wat een samenwerking met RHIA voor jou kan betekenen? Lees dan verder. 

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens opgeslagen worden zodat er contact met mij opgenomen kan worden.

  WORD EEN RHIA
  PROJECTPARTNER.

  Werk mee aan baanbrekende innovaties en zet de toon voor de luchtvaart van de toekomst. In onze proeftuin is dat mogelijk. We gaan hierbij verder dan het fysiek faciliteren van de innovatie in het Bell Air Centre. Zo helpen wij met:

  Actueel inzicht.

  Wij bieden inzicht in de laatste (wereldwijde) trends en marktontwikkelingen. 

  De juiste partners.

  Met ons netwerk voegen wij de juiste partners toe aan een project voor realisatie.

  Unieke testomgeving.

  In ons real life Aviation Lab test je innovaties in een unieke omgeving. 

  ONZE BETROKKEN PROJECTPARTNERS.

  WORD EEN RHIA
  PROGRAMMAPARTNER.

  WORD EEN RHIA
  PROGRAMMA-
  PARTNER.

  Draag bij aan een gezondere, schonere, toekomstgerichte regio én wereld. Door jouw betrokkenheid krijgt het RHIA-ecosysteem vorm, gaan projecten – ook letterlijk – vliegen en kunnen we de toekomst versnellen. Projecten met impact:

  Stimuleren van luchtvaartinnovaties.

  Innovatie is een belangrijke sleutel voor een toekomstbestendige regio. Met ons innovatie-ecosysteem werken wij aan een voedingsbodem én groeimiddel voor innovatie, specifiek voor de luchtvaart.  

  Vergroten van sociaal-economische meerwaarde.

  Een positieve impact van de luchthaven op de omgeving. Trotse omwonenden en bedrijven. Nieuwe werkgelegenheid. We willen waarde toevoegen voor de maatschappij en de economie. 

  Versnellen van de energietransitie.

  Minder CO2, alternatieve brandstoffen en een luchthaven dat energie levert aan het net. Zo leveren wij een bijdrage aan de energietransitie.

   

  DIT ZIJN ONZE PROGRAMMAPARTNERS.

  Met onze innovaties zetten wij de toon voor de luchtvaart van de toekomst, maken wij de Next Economy mogelijk, én verbinden wij netwerken. Wij laten innovatie vliegen.