RHIA DOWNLOADS

RHIA Manifest
Binnen één generatie duurzaam vliegen

De oplossing voor duurzaam vliegen is er niet vandaag of morgen. Wel is het mogelijk de transitie naar een duurzame luchtvaart te versnellen en dit binnen één generatie onomkeerbaar te maken.

Meerjarenplan RHIA 2021 - 2025
MEERJARENPLAN
Groot denken, klein doen

Voor én door de community van RHIA is dit meerjarenplan 2021-2025 ontwikkeld. In dit document wordt beschreven wat de RHIA community de komende vijf jaar onderneemt.

Stichting RHIA belofte
RHIA BELOFTE
Uitvoeringspartner voor duurzame luchtvaart

RHIA biedt kansen voor pionierende ondernemers, starters op de arbeidsmarkt en studenten die hun grenzen verleggen met de uitdagingen van de energietransitie en de urgentie om te verduurzamen.

Capture
UITVOERINGSPLAN 2030
Samenwerken in de uitvoering.

Als vervolg op het RHIA Meerjarenplan geven we middels dit plan een overzicht van de verschillende programma’s en hoe de RHIA community beoogde ambities wil realiseren.

Alles wat je wilde weten over stichting RHIA
RHIA IN VOGELVLUCHT
De maatschappelijke toegevoegde waarde.

Rotterdam The Hague Innovation Airport is een proeftuin voor de Next Generation Airport waarbij wij innovaties voor de nieuwe economie en de luchthaven van de toekomst combineren.

RHIA_2020-2025
RHIA 2020-2025.
Op naar de toekomst van de luchtvaart.

Lees over het plan om door middel van grootschalige regionale samenwerking de luchtvaartsector vooruit te brengen naar een toekomstbestendig bestaan. Een impuls voor de economie en luchtvaart.

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.